Gemeente Capelle a/d IJssel


* Persberichten

Lunchconcerten 18 januari

Op zondag 18 januari vinden in het Isala theater twee lunchconcerten met lunch plaats.

Het Zigeunerensemble Sintiromarus

Op zondag 18 januari vinden in het Isala theater twee lunchconcerten met lunch plaats. Het Zigeunerensemble Sintiromarus, bestaand uit: Blichta Hoopman (viool), Noa Eyl (viool), Anatoli Kotchebine (piano) en Dani Luca (cymbaal) verzorgen de concerten. Alle vier de leden zijn voormalige laureaten van het Prinses Christina Concours.

De Werkgroep Muziek van het Wop-Middelwatering organiseert de concerten, samen met het Prinses Christina Concours, het Meldpunt en het Isala Theater.

U kunt kaarten kopen voor één van de concerten met lunch maar u kunt ook beide concerten bezoeken. Tijdens het eerste concert kunt u genieten van vooral klassieke muziek op topniveau, geïnspireerd door zigeunermuziek. Tijdens het tweede concert gaan alle remmen los en speelt het ensemble authentieke zigeunermuziek uit de Balkan en Rusland en joodse klezmer met een persoonlijke muzikale inbreng door het maken van eigen arrangementen en vrije improvisatie. Meer informatie over het ensemble en de musici: www.sintiromarus.nl.

Programma:

* Inloop voor het 1^e concert met lunch vanaf 11.30 uur
* 1^ e concert (klassiek met zigeunerinvloeden) 12.00-12.40 uur (inloop vanaf 11.30 uur)

* Lunch 12.45-14.00 uur

* 2^e concert (zigeuner- en klezmermuziek) 14.00-14.40 uur (inloop12.30 uur)

Kaarten zijn te koop bij de kassa van het Isala Theater


1 concert + lunch p.p. EUR 8,-


2 concerten + lunch p.p. EUR 10,-

Zo nodig kan vervoer geregeld worden via Het Meldpunt, telefoon: (010) 4501344.