Ingezonden persbericht


Extra concert Chris Brown op 18 januari 2009

Chris Brown is hotter dan hot! Niet alleen verkocht zijn concert op 16 januari in de Heineken Music Hall in een mum van tijd uit, ook werd hij afgelopen zondag overladen met prijzen tijdens de American Music Awards. Brown won de prijs voor artiest van het jaar, beste mannelijke popartiest én beste mannelijke r&b-artiest. Had je nog geen kaartje voor zijn concert in Amsterdam, niet getreurd. Op zondag 18 januari geeft hij een extra concert!

The looks, the moves, the music: sommige mensen lijken gezegend te zijn met louter bijzondere kwaliteiten waar anderen alleen maar van kunnen dromen. Chris Brown is zo'n persoon die heel wat noten op zijn zang heeft. Want naast het maken van vette R&B en gevoelige soul kan de Amerikaan ook nog eens gruwelijk dansen. Check zijn strakke moves maar in de groepschoreografie in zijn clips als Run It en Wall To Wall. En niet onbelangrijk: hij ziet er ook nog lekker uit!

Vrijdag 16 januari 2009 Uitverkocht
Zondag 18 januari 2009 EXTRA CONCERT
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: ¤ 43,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop door Live Nation begint zaterdag 29 november om 10.00 uur via www.livenation.nl/chrisbrown en 0900 300 12 50 (45 cpm).