Gemeente Amersfoort

PERSBERICHT

Amersfoort, 13 januari 2009

Nummer: 4

Kunstenaars kunstkijkroute 'Made in Vathorst' bekend

De kunstenaars die op 18 januari a.s. hun werk zullen vertonen tijdens de eerste Kunstkijkroute in Vathorst zijn bekend. De selectiecommissie heeft vijf kunstenaars gevraagd te exposeren: Gea Boon (www.geaboon.nl), A.Schoemaker (keramiek), Remko Koning (Schilderijen), Jan van der Meulen ( Schilderijen), Antoynette Anema (www.erikvanhouten.nl/ant). De werken worden geëxposeerd in het Informatiecentrum Vathorst, van 12.00 - 16.00 uur.

Dit jaar willen het Informatiecentrum Vathorst en Cultuurhuis De Kamers de kunstenaars van Vathorst de gelegenheid bieden hun werk gedurende een dag per maand te vertonen aan het grote publiek. Deze dag maakt deel uit van de Kunstkijkroute die iedere derde zondag van de maand in heel Amersfoort plaatsvindt.. Een selectiecommissie bestaande uit vertegenwoordigers van De Kamers, het Informatiecentrum, stichting voor kunst en cultuur Vario Mundo en een kunstenaar uit Vathorst bekijkt welke kunstenaars uitgenodigd worden om te exposeren.

Kunstkijkroute
Informatie over de kunstkijkroute is daags te voren te vinden op www.kunstkijkroute.nl en in de boekjes van de Stichting Kunstkijkroute, die onder andere verkrijgbaar zijn in het Informatiecentrum Vathorst en Cultuurhuis De Kamers.

Openingstijden Informatiecentrum
Het Informatiecentrum aan de Veenslagen 2 in Amersfoort is op zondag geopend van 12.00 - 16.00 uur. Informatie over eventueel andere in Vathorst opengestelde ateliers kan men ook hier verkrijgen.


---