Politie Gelderland-Zuid Rijden onder invloed

Alem / Hedel / Heukelem, 18-01-2009 o Zaterdagnacht zijn in Alem, Hedel en Heukelem enkele personen aangehouden en bekeurd voor rijden onder invloed. Een 18-jarige man uit Alem en een 22-jarige automobilist uit Leerdam kwamen er minder goed van af. Zij moesten hun rijbewijs inleveren.

In Alem hebben agenten zaterdagnacht, rond 02.00 uur, een 18-jarige man uit Rossem aangehouden omdat hij na het drinken van alcohol op zijn bromfiets was gestapt. Op straat blies de man een A, waarna hij is aangehouden voor rijden onder invloed. De ademanalysetest op het bureau gaf een uitslag van 365 ug/l. Naar aanleiding van deze uitslag werd het rijbewijs van de man ingevorderd. De man is met een proces-verbaal later die nacht weer heengezonden.

Hedel

Zaterdagnacht is op Blankensteijn een 27-jarige man uit Radom (Polen)aangehouden omdat bij de ademtest bleek dat hij teveel alcohol genuttigd had. Bij de ademanalyse op het bureau blies de man 515 ug/l. De 27-jarige man werd enkele uren later met een proces-verbaal en een rijverbod van 5 uur weer vrijgelaten.

Heukelem

In Heukelem zagen agenten omstreeks 01.30 uur een man rijden op de Nieuwe Zuiderlingedijk. Bij controle blies de man een F, waarop de agenten de 22-jarige man uit Leerdam hebben aangehouden. De man was een beginnend bestuurder. Op het bureau blies de man 515 ug\l. Na deze uitslag werd zijn rijbewijs ingevorderd. Tegen de man is een proces-verbaal opgemaakt.

(15)

Laatst gewijzigd 18-01-2009 10:54 | © Regio Gelderland-Zuid |