Ingezonden persbericht


Persbericht: Sanchez wint zesde Plugged in uitverkocht Gigant

De band Sanchez is de winnaar geworden van de zesde editie van het muziekevenement Plugged! voor jongeren dat vrijdagavond 16 januari in Gigant plaatsvond. De band werd zowel door publiek als jury verkozen tot nummer één. Ze winnen een gitaar als wisseltroffee, een beker, een interview met De Stentor, een fotoshoot door Gerhard Witteveen, een website door MediaXperience en bovendien via Dutch Delight een optreden in de Melkweg. Daar bovenop gaf jurylid Marc Kluijer nog een prijs weg, namelijk een interview met het blad APLD.

Net als juryleden Juul Beerda en Tim Scholten was hij tevreden met de einduitslag. De band Beermace werd tweede en de band Nagging Neighbours werd derde. De nummer twee, drie en de overige deelnemers Icarus Wings, Kamertuig en Sgt. Pepper ontvingen troostprijzen in de vorm van een tegoedbon te besteden bij Plato en een interview en optreden op Radio Apeldoorn.

Organisatoren Tom van der Beek en Tom Brands van jongerenplatform Apeldoorner.COM kijken tevreden terug op een geslaagde avond. Het evenement is zonder problemen verlopen, kende een gezellige sfeer en was bovendien uitverkocht.

Tom Brands

Jongerenplatform Apeldoorner.COM
http://www.apeldoorner.com
T | 06 42 46 46 79
@ | tombrands@apeldoorner.com
I | http://www.tombrands.nl