Politie Zeeland


---


R-111-2009 Rijbewijzen ingevorderd wegens rijden onder invloed
Door de politie zijn afgelopen weekend de rijbewijzen ingevorderd van acht automobilisten omdat ze onder invloed van alcohol achter het stuur zaten.
Op de Ritthemsestraat in Oost-Souburg werd zaterdagavond een 35-jarige Oost-Souburger betrapt op rijden onder invloed.

Zondag rond 01.15 uur werd in Kruiningen een 23-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal aangehouden. Toen een uur later een 23-jarige vriend hem kwam ophalen op het politiebureau, bleek ook die onder invloed van alcohol te hebben gereden. Ook hij werd aangehouden.

Zondag rond 02.30 uur zagen agenten op de Poortvlietsedijk een auto slingerend over de weg rijden. Ging hierbij diverse malen over de middenstreep. In Scherpenisse werd hij aan de kant gezet waarna hij vrijwillig meeging naar het bureau voor een ademtest. Hieruit bleek dat hij teveel had gedronken.

Verder werden de rijbewijzen ingevorderd van een 49-jarige automobilist uit de gemeente Sluis, dit gebeurde in Oostburg. In Terneuzen van een 31-jarige automobilist uit de gemeente Hulst. In 's Heerenhoek van een 26-jarige automobilist uit de gemeente Borsele en in Goes van een 22-jarige Goesenaar.

W-112-2009 Motor gestolen, Middelburg
Zondag tussen 04.00 en 08.00 uur is bij een woning aan de Parelduikerhof een motor gestolen.
Het betreft een witte Yamaha FZ600 voorzien van rode stickers.