Knuffel je Speen: Nooit meer de fopspeen kwijt zijn


Een opluchting voor alle ouders van jonge kinderen

OSS, 20090118 -- Knuffel je Speen is een modern vormgegeven knuffel waaraan je snel, gemakkelijk en stevig iedere soort fopspeen bevestigt. Hierdoor kun je de speen zo positioneren dat de speen in het mondje van de baby blijft zitten en het oudere kind kan gemakkelijk de knuffel zelf beetpakken en zo naar behoefte de speen gebruiken.

Knuffel je Speen, sinds december 2008 op de markt gebracht door het bedrijf achter het TV Programma "Beste Ideel van Nederland" is nu al een grote hit. Dat is niet zo vreemd, want welke jonge ouder kent niet de frustratie van de verdwenen speen! Bij baby's valt de speen gauw uit het mondje, de wat oudere baby gooit de speen vaak zelf weg waarna hij deze niet meer kan vinden en de peuter neemt de speen vaak overal mee naartoe.

Knuffel je Speen is gemaakt van zachte, huidvriendelijke materialen als Velours, Badstof en Corduroy, afhankelijk van de kleurcombinatie. De knuffel is verder gevuld met onder andere polyetheleen bolletjes zodat deze ook rechtop kan blijven staan.

"Waarom heb ik dit zelf niet bedacht" was de eerste reactie van webwinkel eigenaresse Debbie Spelt, zelf sinds kort weer jonge moeder. Zij besloot dit artikel direct in haar assortiment op te nemen als aanvulling op het toch al gevarieerde assortiment Trendy Speelgoed.

"Juist voor baby's is het ontzettend moeilijk apart, onderscheidend speelgoed te vinden, dus dit is een zeer welkome aanvulling in onze winkel", aldus Debbie Spelt.

De Knuffel je Speen is verkrijgbaar in vier verschillende kleurcombinatie's en de verkoopprijs is ¤ 9,95.

Trendy Speelgoed is een webwinkel waar je bijzonder speelgoed kunt kopen, dat afwijkt van het aanbod van 'gewone` speelgoedwinkels. Kijk op www.trendyspeelgoed.nl voor meer informatie over "Knuffel je Speen" en natuurlijk ander apart en trendy speelgoed.

Foto's:
www.trendyspeelgoed.nl/shop/popup_image.php?type=D&id=16386&title=Knuffel%20je%20Speen&area=C





ingezonden persbericht