Ingezonden persbericht


Een brief aan Obama..

We are one
De eerste code is de code van eenheid. Alles is er al. Als alles er al is, als alles een frequentie is, waar ben jij? Op welke frequentie leef jij? Waar stem jij je het liefst op af? Als alles er al is, maar jij kijkt naar een wereld waarin je niet ziet wat je graag zou willen zien, waar ben je dan?

The Life Codes, Patty Harpenau

De code van Obama
http://www.thelifefoundation.nl/

Een brief aan Obama.
Een wonderlijk initiatief. Want wie schrijft er een brief aan de president van de Verenigde Staten? Dat doen wij...met ons hele team. Het team van the Life Foundation schrijft zeven weken lang een blogbrief in zeven delen aan Barak Obama. Zeven weken volgen wij het nieuws uit de wereld vanuit The Life Codes. Voor ons is Obama meer dan een president. Hij leeft duidelijk de eerste code. De code van eenheid: 'we are one. Het feit dat hij gekozen is wil zeggen dat er een bewustzijnsverandering op de wereld gaande is. Het is niet de man die zichzelf gekozen heeft maar de wereld heeft haar keuze gemaakt. Dat geeft een bijzondere boodschap af. De wereld is toe aan verandering. Toe aan verbinding en een nieuwe toekomst. Dat wil zeggen dat we koers zetten naar vrede. En hopelijk vinden we de weg terug naar een aarde die leeft zoals ze eens gemaakt was om op haar te leven.

Discussieer met ons mee over de wereld. Want wat vind jij van het feit dat we op het nieuws zien dat er financiële midden vrij worden gemaakt om de economie te redden. Dat uit alle hoeken en gaten er nieuw geld komt. Dat geeft te denken want waarom is dit geld nooit gebruikt om stervende mensen van de hongersnood te redden? Waarom lezen en horen we dagelijks in het nieuws wat de wereld niet kan in plaats van wel. Alsof er geen goed nieuws woont in deze wereld? Wij maken ons eigen nieuws. Yes we can! Van week tot week en laten we met elkaar kijken hoe we groeien en bloeien. Volg de blogs van Patty Harpenau, Carlo Strijk, Mayana, Ignas van Schaik en Antoine Endtz. Lees, schrijf, deel en groei met ons mee. Wellicht staat jouw blog er ook tussen The Life Foundation

Over The Life Codes: The Life Codes is het nieuwste boek van Patty Harpenau. Het is een verdieping op Het geheim van the Secret. Zeven leraren leren je de zeven wetten, lessen en codes van het leven. Het boek bevat een reis langs de codes van het leven met als doel de code, het geheim, van je eigen leven te ontdekken.

*Op de site van The Lfe Foundation vind je een overzicht van nieuwe data voor 2009.
* Extra meditatiedag op 30 januari http://www.chopracentrum.com/
* Extra workshop data voor the Life Codes.

* Nieuw is de Train de Trainer, The Life Codes.

Nieuwe uitgave van Het geheim van the Secret met audioworkshop. Om te vieren dat het Geheim van the Secret een geweldige oplage heeft behaald heeft Kosmos Uitgevers een feestelijke uitgave gemaakt. Het boek heeft een mooie harde kaft gekregen en komt samen met een audio CD met visualisatie, meditatie en gesproken workshop.

The Life Foundation
http://www.thelifefoundation.nl/ http://www.chopra.nl/
http://www.thelifecodes.com/