Ingezonden persbericht


Stemmen op 'De Leukste baby van 2008' gestart

Tot en met 9 februari kan iedereen zijn of haar stem uitbrengen op de leukste baby van Nederland. Op www.ikbendeleukste.nl konden ouders en verzorgers hun in 2008 geboren baby's inschrijven. Ruim 6464 baby's doen nu mee in de race om de eretitel 'Leukste baby van 2008'. Op de website kunnen bezoekers nu stemmen op hun favoriete baby. In de afgelopen twee weken zijn al bijna 300.000 stemmen uitgebracht.

Ouders en verzorgers kunnen zelf stemmen werven via diverse promotionele middelen op de site, zoals een gepersonaliseerde flyer om uit te delen. Op 21 februari publiceert Ikbendeleukste.nl de 12 leukste baby's die in hun provincie op de eerste plaats zijn geëindigd in de regionale dagbladtitels van Wegener BV en NDC|VBK de uitgevers. Op 28 februari wordt bij Noppies in Lelystad uit deze baby's de "Leukste baby van 2008" bekend gemaakt.

"Ik ben de leukste" is een concept van Mensenlinq BV, een initiatief van Koninklijke Wegener NV en NDC|VBK de uitgevers. Mensenlinq is een online platform voor belangrijke momenten in het persoonlijke leven van mensen.

EINDE BERICHT

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht