Ingezonden persbericht


Indoor Motorcross
(Inter-)nationale toprijders op grootste indoor Supercross en Supermota evenement

Tijdens het Motorcycle-Event vindt van vrijdag 30 januari t/m zondag 1 februari de Indoor Motorcross in de IJsselhallen te Zwolle plaats. Een hal van 5500 m² wordt omgetoverd tot een spectaculair indoorcircuit met meer dan 2000 m³ zand en klei.

Bekende nationale- én internationale toprijders
Kom kijken bij de indoor Supercross en Supermota in de IJsselhallen! Een heel weekend lang worden er op het indoor circuit crosswedstrijden gehouden met bekende nationale- en internationale toprijders. Op vrijdag zijn er demonstratiewedstrijden en op zaterdag en zondag worden er zowel openbekerwedstrijden als de Supermota gehouden, welke worden afgesloten met een superfinale.

Bekende namen van toprijders die aan de start zullen verschijnen zijn Oliver Pope, wereldkampioen Supermota S3 en Marcus-Lee Soper, Nederlands kampioen 85cc grote wielen, beiden uit Engeland. Tijdens de speciale damesklasse op zondag doen onder andere veelbelovend talent Sophia Paull uit Engeland en Nederlands Kampioene Mariëlle de Mol mee.

Op zondag 1 februari vindt er op de stand van Suzuki Nederland een signeersessie plaats van Erik Eggens, Nederlands Kampioen MX2 2008.

Vanaf de grote tribune heb je goed zicht op het indoor crosscircuit! Tussen de finalewedstrijden door en in de pauzes kun je genieten van het wervelende dansoptreden van cheerleaders. Kijk op www.indoormotorcross.nl voor meer informatie.

Motorcycle-Event
De Indoor Motorcross vindt plaats tijdens het Motorcycle-Event. Op het Motorcycle-Event kan iedere motorliefhebber zijn hart ophalen met het enorme aanbod van motoren en motorproducten! Dealers komen met de nieuwste modellen motoren, gebruikte motoren en grote primeurs. Daarnaast zijn er veel activiteiten te doen en spectaculaire demonstraties te zien! In de activiteitenhal kun je onder andere adembenemende Trial shows bekijken of deelnemen aan de vele activiteiten! Meer informatie kan je vinden op www.motorcycle-event.nl.

Openingstijden
Vrijdag 30 januari 2009 18.00 uur tot 22.00 uur Zaterdag 31 januari 2009 10.00 uur tot 18.00 uur Zondag 1 februari 2009 10.00 uur tot 18.00 uur

Toegangskaarten
Wil je korting op toegangskaarten voor de Indoor Motorcross, bestel je kaarten dan online via www.motorcycle-event.nl. Hiermee heb je toegang tot de Indoor Motorcross én het Motorcycle-Event. Kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de kassa.



Ingezonden persbericht