Gemeente Zijpe


2009-01-07 4 Discussieavonden over de Bestuurlijke toekomst.


Wie het weet mag het zeggen.
Moeten we zelfstandig blijven; gaan we voor herindelen; toch maar een fusie; nog meer samenwerkingsverbanden; nemen we diensten af van een grote gemeente. Regelmatig lezen wij hierover in de media.

De politieke partijen in de Zijpe hebben daarover hun eigen ideeën. Wat zij in ieder geval met elkaar gemeen hebben is dat zij uw mening willen horen. Onder de titel "Zelfstandig of samen" Waarvoor kiest u?, zijn er informatieavonden georganiseerd, die allemaal om 20.00 uur beginnen.

Wanneer kunt u waar terecht?

* Maandag 19 januari 2009
gemeentehuis van Zijpe, Schagerweg 97 in Schagerbrug.
* Woensdag 28 januari 2009
Multifunctionele ruimte, Sportweg 5, Petten.
* Dinsdag 10 februari 2009
Dorpshuis Kolfweid, Jewelweg 7c, Callantsoog.
* Maandag 16 februari 2009
café de Jonge Prins, Keinsmerweg 42, 't Zand.

Op basis van een aantal stellingen kunt u met de woordvoerders van de politieke partijen in discussie treden. Naast deze discussie wordt uw mening ook gevraagd via stemkastjes. Op deze manier krijgen we met elkaar een beeld hoe u denkt over de stellingen.

Monique Ooms van Ooms communicatie zal alle avonden optreden als gespreksleider en uiteraard is er van iedere partij een woordvoerder aanwezig. Wie kunt u verwachten; de BKV wordt vertegenwoordigd door Hans Kröger, het CDA door Hans Klaver, Natuurlijk Zijpe door Ruud Maarschall, de PvdA door Jolanda Brinkman en de VVD door Piet Marees.