Gemeente Nuth


Inspraakavond conceptplan reconstructieN298 KOM HUNNECUM

De Provincie Limburg is voornemens de kom Hunnecum, welke is gelegen aan de provinciale weg N298, te reconstrueren. Het conceptplan, welke in samenwerking met de gemeente Nuth tot stand is gekomen, is gereed en willen wij aan u presenteren. Om het plan toe te lichten organiseren de provincie en de gemeente een informatieavond op maandag 19 januari. Deze avond is bedoeld voor alle aanwonenden en belangstellenden.

Â

Tijdens deze avond wordt er uitleg gegeven over het plan en wordt u in de gelegenheid gesteld om uw bevindingen kenbaar te maken en of vragen te stellen welke nog van invloed kunnen zijn. Verder wordt er nog aangegeven wat het verdere proces zal zijn om te komen tot de uitvoering. Het plan houdt in het verlagen van de maximum snelheid van 70 km/h naar 50 km/h, de aanleg van een komremmer komende uit de richting Aalbeek, het aanbrengen van een zogenaamde visuele rijbaanscheiding (dubbele witte strepen in de as van de weg), het aanbrengen van duidelijke parkeervoorzieningen, het optimaliseren van de bushaltes, het aanbrengen van vluchtheuvels, het doortrekken van het voetpad tussen Op den Toren tot aan de Kempkensweg.

Â

U bent hierbij van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen op maandag 19 januari, aanvang 20.00 uur, in het Cultureel Trefcentrum, Wilhelminastraat 3, 6361 CA Nuth. Voor de koffie wordt gezorgd.