Gemeente Heerenveen

Raadsvergadering op maandag 19 januari 2009

Op maandag 19 januari aanstaande vergadert de gemeenteraad van Heerenveen weer. Dit vindt plaats om 20.00 uur in het gemeentehuis aan de Crackstraat 2 te Heerenveen.

Belangstellenden zijn van harte welkom op de publieke tribune. Tenslotte is het voor de inwoners van de gemeente van belang om te volgen hoe de door hen gekozen raadsleden over gemeentelijke aangelegenheden besluiten nemen. Wie meer wil weten over wat in de komende raadsvergadering wordt behandeld, kan daarvoor terecht bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 in Heerenveen. Hier liggen de voorstellen aan de raad met bijbehorende stukken (voor zover deze openbaar zijn) ter inzage, tijdens kantooruren. De raadsvoorstellen zonder verdere stukken liggen ook ter inzage in de openbare bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein te Heerenveen en in de bibliotheek in de Expansiehal te Jubbega. Verder zijn de vergaderstukken beschikbaar via de website van de gemeente: http://www.heerenveen.nl/ (onder het menu bestuur en organisatie).

De voordeur van het gemeentehuis is om 19.30 uur open en gaat om 21.30 uur dicht. Tijdens de avondvergaderingen zijn de mensen in het gemeentehuis telefonisch bereikbaar via een speciaal telefoonnummer: 650810.

Agenda:

1. Opening
2. Vaststelling van de agenda
3. Mondeling vragenuur
4. Verslag van de openbare raadsvergadering van 5 januari 2009 5. Lijst ingekomen stukken
6. Verzoeken om interpellatie ex artikel 42 en inlichtingen ex artikel 44 Reglement van Orde
7. Startnotitie 'Cultuurhistorisch erfgoed en monumenten' 8. Meerjarenbeleidsplan 2010 - 2013 van Hulpverleningsdienst Fryslân
9. Startnotitie 'Woonvisie Heerenveen 2009 - 2025' 10. Tarifering en ledigingsfrequentie inzameling groente-, fruit- en tuinafval
11. Tarieven onroerendezaakbelastingen 2009 12. Stemmen in een willekeurig stemlokaal bij de Europese verkiezingen