Gemeente Lingewaard


In opdracht van de gemeente Lingewaard gaat de firma SITA Riool Service uit Duiven het rioolstelsel reinigen. Na de reiniging wordt het rioolstelsel met een rijdende digitale videocamera geïnspecteerd .

19 januari 2009 starten de werkzaamheden t.a.v. het reinigen en inspecteren van de riolen. De totale lengte van de in aanwezige werkgebieden gelegen (riool)stelsels bedraagt ongeveer 39 kilometer. Het werkgebied bestaat uit de wijken ten noorden van de Herckenrathweg in de kern Bemmel, industrieterrein t Pannenhuis en het buitengebied Doornenburg.

Het werkgebied is onderverdeeld in verschillende deelgebieden: Gebied 1 : Bemmel, wijk, het Hoog
Gebied 2 : Bemmel, wijk, Plakse Wei
Gebied 3 : Bemmel, wijk, Klaverkamp
Gebied 4 : Bemmel, straat, Groenestraat-Ressensestraat Gebied 5 : Bemmel-Huissen, Industrieterrein t Pannenhuis incl. Karstraat vanaf wijk t Zand
Gebied 6 : Doornenburg buitengebied Rijnstraat/Koffiemolen

Planning van de werkzaamheden:
Week 4 & 5 Industrieterrein t Pannenhuis incl. Karstraat vanaf wijk t Zand
Week 6 wijk straat, Groenestraat-Ressensestraat Week 6 & 7 wijk Plaksewei Bemmel
Week 8 & 9 & 10 wijk het Hoog Bemmel
Week 11 buitengebied Doornenburg
Week 12 wijk Klaverkamp te Bemmel

De bewoners uit de gemeente Lingewaard worden geïnformeerd over de werkzaamheden d.m.v. kranten artikelen in het gemeentenieuws, de internet site van de gemeente Lingewaard en voorafgaande aan de werkzaamheden wordt er huis-aan-huis een bewonersbrief verspreid. In het kader van communicatie worden de wijkplatforms geïnformeerd.

Meer informatie
Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met de afdeling Ruimtelijk Beheer van de gemeente Lingewaard, telefoonnummer (026) 32 60 111.

download Locaties riolering