Openbare bibliotheek Amsterdam


Drie keer Marit Törnqvist

15 jan 2009 - 13:03

Maandag 19 januari a.s. om 19.00 uur vindt de feestelijke presentatie van het prentenboek Wat niemand had verwacht plaats in het Ketelhuis op het Westergasfabriekterrein. Marit zal vertellen over het ontstaan van het bijzondere nieuwe prentenboek voor kinderen en volwassenen. Daarbij toont ze een presentatie van de gelukte en mislukte tekeningen uit het boekje.
Aansluitend zal het eerste exemplaar van Wat niemand had verwacht aan Marit worden overhandigd. Na afloop is er de gelegenheid om het boek te laten signeren. De bijeenkomst wordt afgesloten met muziek van Rodolphe Ravissant en Lukas Amor en een drankje en een hapje.

Bestellen:

Wat niemand had verwacht
Wat niemand had verwacht
-


Tevens is er op zondag 25 januari, om 15.00 uur, een presentatie van Törnqvist in de OBA, naar aanleiding van Wat niemand had verwacht. Marit zal over dit boek vertellen, er over in gesprek gaan en er uit voorlezen. Aansluitend geeft ze een rondleiding langs de expositie met o.a. alle illustraties voor Wat niemand had verwacht, maar ook `mislukte' tekeningen die er niet in kwamen en originelen uit andere boeken van Marit. Voor kinderen vanaf 8 jaar, hun ouders en andere belangstellenden.