Gemeente Bernheze


Inschrijven koopwoningen Bosschebaan 9-11 in Heesch

Vanaf 19 januari 2009 kunnen belangstellenden zich inschrijven voor zes koopwoningen in plan `Bosschebaan 9-11' in Heesch. Het zijn seniorenwoningen in de prijsklasse van EUR 355.000,- tot en met EUR 489.000,-.

U kunt zich inschrijven voor deze woningen van maandag 19 januari 2009, 8.30 uur tot en met vrijdag 30 januari 2009, 12.00 uur. Inschrijven kost EUR 25,-. De toewijzing vindt plaats via het nieuwe toewijzingssysteem voor uitgifte van bouwkavels en koopwoningen. Daarin wordt voor seniorenwoningen het volgende bepaald.
- Iedereen kan zich inschrijven voor de door gemeente Bernheze uit te geven seniorenwoningen.

- Toewijzing zal plaatsvinden op basis van geboortedatum. Dit houdt in dat de oudste aanvrager zijn of haar eerste voorkeur toegewezen zal krijgen.


- Bij gelijke leeftijd en gelijke voorkeuren is het noodzakelijk dat er tussen deze kandidaten geloot wordt.
Aangezien het enkel seniorenwoningen betreft zal er naar verwachting geen loting plaatsvinden. De makelaar informeert alle inschrijvers over de uitslag van de inschrijving. Wanneer u een woning krijgt toegewezen kunt u deze weigeren. U maakt dan echter geen kans meer op toewijzing van een van de overige woningen waarvoor u een voorkeur heeft aangegeven.

Informatie over de woningen bij makelaars
De gemeente Bernheze verzorgt alleen de inschrijving en toewijzing van de woningen. De verkoop van de woningen wordt verzorgd door Bernheze makelaars & adviseurs, Bitswijk 10, 5401 JB Uden, telefoon (0413) 24 38 18, www.bernheze.nl.
U kunt bij deze makelaar terecht (niet bij de gemeente) voor meer informatie over de woningen, het verkooptraject en de opleverdata. De makelaar heeft een verkoopbrochure met bouwtekeningen en inschrijfnummers per woning.

Optie 1: digitaal inschrijven
Tijdens de inschrijfperiode kunt u digitaal inschrijven door op onderstaande link te klikken. Voor digitale inschrijving heeft u DigiD nodig. Via de betaalpagina kunt u het inschrijfgeld van EUR 25,- op een veilige manier betalen met iDeal (uw thuisbankiersysteem) of creditcard (MasterCard of Visa). De ondertekening door DigiD dient als legitimatiebewijs.

Klik hier om digitaal in te schrijven.

Optie 2: inschrijven in het gemeentehuis
U kunt een inschrijfformulier afhalen bij de makelaar of hieronder downloaden. Dit formulier (met kopie van een geldig legitimatiebewijs) kunt u tijdens de inschrijfperiode inleveren in het gemeentehuis, De Misse 6 in Heesch, onder betaling van EUR 25,- (tijdens openingstijden). Hou hierbij rekening met eventuele wachttijd.

Informatie over de woningen en het traject
Voor al uw vragen over de woningen, het verkooptraject en de opleverdata kunt u contact opnemen met de makelaar (niet met de gemeente).
Heeft u vragen over de daadwerkelijke inschrijving? Stuur dan uw vraag per e-mail naar het gemeentehuis bouwenenwonen@bernheze.org. U krijgt dan binnen twee werkdagen antwoord op uw vraag. U kunt natuurlijk ook uw vraag telefonisch aan ons stellen via (0412) 45 88 88.

Inschrijfformulier koopwoningen Bosschebaan 9-11, seniorenwoningen (printen)

Adresgegevens

Bezoekadres: De Misse 6,
5384 BZ Heesch
Postadres: Postbus 19,

5384 ZG Heesch
gemeente@bernheze.org
Tel. (0412) 45 88 88
Fax (0412) 45 46 35
kijk eens bij:
WOZ-loket