KNHS


Gezocht: Leuke naam voor KNHS-jeugdmascotte
19 januari 2009
mascotte jeugdwebsite

ERMELO (KNHS) De KNHS is bezig met het opzetten van een vernieuwde jeugdwebsite, speciaal voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. In de toekomst zullen alle jeugdproducten van de KNHS vergezeld gaan van een leuke mascotte die nu nog naamloos door het leven gaat. Verzin jij een leuke naam? Dan win je een leuke prijs uit de KNHS-collectie!

De nieuwe jeugdwebsite informeert je over een heleboel leuke wetenswaardigheden over paarden en natuurlijk ponys. Je kunt er veel leren over de verzorging en huisvesting van je pony en over de verschillende disciplines in de sport. Heb je nog geen pony, maar zou je wel eens een keertje willen ponyrijden? Dan vind je op de KNHS-jeugdwebsite een KNHS-vereniging of FNRS-manege bij jou in de buurt. Met leuke prijsvragen maak je zelfs kans op een gratis paardrijles!

Het leukste komt nog! Op de nieuwe jeugdwebsite van de KNHS vínd je niet alleen maar informatie.. Je kunt er zelf ook nieuwtjes op plaatsen. Iedereen kan een gratis profiel aanmaken (je hoeft geen lid van de KNHS te zijn) en op je profiel kun je je laatste nieuwtjes kwijt. Heb je een wedstrijd gereden, ging je les goed, of heb je wat anders leuks beleefd met je pony? Dat kan je allemaal kwijt op je profiel. Natuurlijk kun je hierop ook je leukste fotos plaatsen en een linkje maken naar filmpjes op YouTube. Andere bezoekers van de site kunnen jouw nieuwtjes lezen en fotos bekijken, en stemmen op wie het leukste profiel heeft.

Heb je de smaak te pakken? En wil je nóg meer? Dat kan. We zijn opzoek naar een aantal fanatieke journalisten die voor ons het leukste nieuws op de site plaatsen. Bijvoorbeeld nieuws over een ponytweeling, een verslag van de Hippiade, of misschien een verslag van een wedstrijd in het buitenland? Kortom, nieuws dat voor iedereen interessant is. Wat krijg je hiervoor terug? Natuurlijk de eeuwige roem, want jouw bericht staat maar mooi op de homepage en journalisten kunnen onbeperkt nieuwtjes en fotos op hun eigen profiel plaatsen.

We zijn nog druk bezig met het opzetten van de site, we verwachten deze in het voorjaar klaar te hebben.

Weet jij een leuke naam voor de KNHS-jeugdmascotte? Stuur dan een mailtje naar webmaster@knhs.nl met als onderwerp mascotte. Je maakt dan kans op een leuke prijs uit de KNHS-kleding of harnachementscollectie. Je kunt tot 1 maart meedoen.

Lijkt het je leuk om journalist te worden voor de KNHS-jeugdwebsite, stuur dan een mailtje naar webmaster@knhs.nl met als onderwerp journalist. Vermeld in de mail je leeftijd en geef kort aan waarom je journalist wilt worden. (Bij veel inzendingen bepaalt de KNHS wie er uiteindelijk journalist wordt.)