Politie Zeeland


---


Z-114-2009 Twee inbrekers op heterdaad aangehouden
Vannacht omstreeks 04.40 uur kregen surveillerende agenten van de meldkamer van politie Zeeland een melding dat er werd ingebroken in een loods aan de Bogaardstraat in Aardenburg.
Ook werd erbij vermeld dat er een rode auto met een Belgisch kenteken was gezien door getuigen. Op weg naar de loods troffen de agenten in de nabijheid van het gebouw een rode personenauto met een Belgisch kenteken. De agenten namen een kijkje bij de auto en troffen de sleutels nog in het contact. Omdat het niet veilig is om je sleutels in het contact te laten zitten als je autodeuren nog open staan, hebben de agenten de sleutels eruit gehaald en bij zich gestoken. Bij de loods aangekomen hoorden zij wat gerommel. Nadat zij op luide en niet mis te verstane wijze kenbaar hadden gemaakt dat er politie in de loods aanwezig was, troffen de agenten twee inbrekers aan die op dat moment bezig waren met hun 'werk'. Beide mannen, een 26-jarige en een 19-jarige man uit Eeklo (B), zijn overgebracht naar het politiebureau. Ze worden op dit moment verhoord en zitten dus nog vast.

Z-115-2009 Bedrijfsongeval in Biervliet
Een 50-jarige man uit de gemeente Terneuzen is gistermorgen gewond geraakt aan zijn hoofd toen hij van een hooiwagen afviel.
De man was aan het werk op de Noordstraat toen het ongeval gebeurde. Door een getuige is direct 1-1-2 gebeld. De man is met een traumahelicopter overgebracht naar het ziekenhuis.

W-116-2009 Inbraak in op te leveren woningen, getuigenoproep
Vanmorgen omstreeks 08.20 uur is een diefstal ontdekt uit twee in aanbouw zijnde woningen in Vlissingen.
De woningen liggen in de Jozef Israellaan op de kruising met de Beatrixlaan. Medewerkers van een bouwbedrijf hadden de woningen vrijdag netjes afgesloten achtergelaten. Toen zij vanmorgen weer terugkwamen bij de woningen bleek er te zijn ingebroken. Er werd gereedschap weggenomen uit beide woningen. Omdat de woningen op een nogal drukke plek liggen hoopt de Zeeuwse politie dat er mensen zijn die het afgelopen wekend mogelijk iets gezien hebben bij de woningen. Mocht dat het geval zijn dan kunt u zich melden op het politiebureau in Vlissingen, of bellen met het servicecentrum van de Zeeuwse politie 0900-8844. De medewerkers van het servicecentrum brengen u dan in contact met de agent die de zaak behandelt.





Politie Zeeland