Inzetten op reuzendoder uit Lienden kan lonen

19/01/2009 12:00

Unibet

Via www.unibet.com wedden op Roda JC-FC Lienden

Inzetten op reuzendoder uit Lienden kan lonen

Malta, 19 januari 2009 - Een paar maanden geleden knikkerden de amateurs van FC Lienden eredivisieclub Vitesse uit de beker. Een verrassing van jewelste. Wedden op deze underdog had destijds veel geld kunnen opleveren. Via www.unibet.com kan nu alsnog een aardig zakcentje worden verdient met FC Lienden.

Aanstaande woensdag vindt het duel Roda JC-FC Lienden plaats.

Degene zijn geld op FC Lienden zet, kan zijn inzet 16 keer terugverdienen, terwijl bij winst van Roda JC de inzet 1,18 wordt verdubbeld. Ook AZ neemt het op dezelfde dag op tegen een amateurclub, namelijk Achilles. De koploper is met een kans van


1.04 : 1 torenhoog favoriet. De avontuurlijke wedder die kiest voor Achilles heeft met 32 : 1 een veel hoger rendement.

Volgens Anne-Jaap Snijders, Hoofd Mediazaken Unibet, zijn dit soort wedstrijden de krenten in de pap van de KNVB-beker. "De charme van het bekertoernooi is dat het zo onvoorspelbaar is. Iedereen wint van iedereen. En dat kan mensen die inzetten op de underdog behoorlijk wat geld opleveren. In het bekervoetbal bestaan geen kleintjes meer."

Over Unibet

Unibet is een online wedkantoor. Het is opgericht in 1997 en staat genoteerd aan de beurs (NASDAQ OMX Nordic Exchange) van Stockholm. Unibet is een van de grootste, private, online wedkantoren in Europa en biedt diensten in twintig talen aan via www.unibet.com.

Momenteel heeft Unibet meer dan 2,9 miljoen klanten in meer dan honderd landen. Unibet is lid van de EGBA (European Gaming and Betting Association), RGA (Remote Gambling Association) in Groot-Brittannië en is gecertificeerd door G4, Global Gaming Guidance Group. In december 2007 heeft Unibet Maria Holdings, de grootste online bingo-aanbieder in Scandinavië, overgenomen. En in april 2008 heeft Unibet de grootste paardenrace-portal van Scandinavië, Travnet, overgenomen.

Meer informatie over Unibet is te vinden op www.unibet.nl of www.unibetgroupplc.com.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.unibet.nl