Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Bergen op Zoom, 19-01-2009

Bergenaar verdacht van mishandeling en bedreiging vriendin

BREDA: De politie heeft zondag kort na 13.30 uur een 31-jarige inwoner van Bergen op Zoom aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zijn
17-jarige vriendin te hebben mishandeld en bedreigd. Ook zou hij haar tegen haar wil hebben vastgehouden in zijn woning in het stadsdeel Tuinwijk. Zondagmorgen kon het meisje toch wegkomen uit de woning, waarna ze haar ouders vertelde wat er was gebeurd. Die belden de politie. De man is op het bureau in verzekering gesteld.

Dinteloorder botst tegen geparkeerde auto's en rijdt door

DINTELOORD: Een 20-jarige automobilist uit Dinteloord is zondagavond rond 23.30 uur aangehouden, nadat hij doorreed na een ongeval. Op de Johan Frisolaan reed hij eerder op de avond tegen twee geparkeerde auto's en verzuimde zijn identiteit bekend te maken bij de eigenaren van de auto's. Een van de twee eigenaren had het kenteken genoteerd en zo kwamen agenten bij de 20-jarige verdachte uit. Hij vertelde dat hij in paniek was geraakt, nadat hij door een glad wegdek tegen de auto's was geschoven. De man was naar eigen zeggen nog wel even uitgestapt. Er bleek geen alcohol in het spel te zijn.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 19-01-2009 16:04 | © Regio Midden en West Brabant |