Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Breda, 19-01-2009

Berichtgeving ontsnapte Ayoub El Maleky levert vijftig tips op

BREDA: De politie heeft de afgelopen dagen circa vijftig tips
binnengekregen naar aanleiding van berichtgeving over de ontsnapte gevangene Ayoub El Maleky uit Breda. Een team van rechercheurs onderzoekt de meldingen. De politie zoekt nog steeds met man en macht naar de 19-jarige verdachte van een overval die vrijdagmorgen kon ontsnappen toen hij naar een ziekenhuis in Breda werd gebracht. Vrijdagavond verscheen een landelijk politiebericht waarin de
hoofdofficier van justitie zijn naam en foto vrijgaf. Mensen die waardevolle informatie hebben, kunnen bellen met de politie op 0800-6070 of 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Politie arresteert Pool (39) na mishandeling landgenoot

BREDA: De politie heeft zondagmorgen rond 11.00 uur een 39-jarige Pool aangehouden wegens mishandeling. De man wordt ervan verdacht een 25-jarige landgenoot stevig te hebben mishandeld. Dat gebeurde in een woning in het stadsdeel Hoge Vucht waar beide mannen met enkele andere Polen wonen. Het slachtoffer wist na een avondje drinken niet meer exact wat er gebeurd is, wel zou de verdachte hem hebben verteld dat hij hem in elkaar geslagen heeft. De 39-jarige Pool werd op het bureau in verzekering gesteld.

Willebrorder verdacht van diefstal en/of heling auto

ST. WILLEBRORD: Een 29-jarige inwoner van St. Willebrord is
zondagmiddag rond 15.30 uur aangehouden wegens diefstal cq heling van een auto. De eigenaar van de auto, een 47-jarige man uit Hoeven, kreeg zondag een telefoontje van een vriend dat zijn auto in de
Rozenkransstraat geparkeerd stond. Daarbij had hij de 29-jarige verdachte in en rondom de auto gezien. De man belde daarop de politie die met toestemming van de officier van justitie de man uit St. Willebrord arresteerde. Hij is voor verder onderzoek op het bureau in verzekering gesteld.

Bredanaar raakt rijbewijs kwijt na dronkemansrit

BREDA: Een 30-jarige Bredanaar is maandagmorgen kort na 02.30 uur aangehouden, nadat hij werd betrapt op rijden onder invloed van alcohol. Dat gebeurde bij een controle op de Claudius Prinsenlaan. De man blies op straat een A (Alert), zodat agenten hem op het bureau een ademanalyse lieten doen. Het lukte de man echter op medische grond niet de test te voltooien. Daarop werd zijn rijbewijs in beslag genomen. Hij verklaarde zelf circa zes halve liters bier gedronken te hebben. De politie maakt proces-verbaal op.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 19-01-2009 16:35 | © Regio Midden en West Brabant |