Gemeente Asten ondernemers in nood

0800-nummer voor ondernemers in nood

Ondernemers in moeilijkheden of met vragen over de kredietcrisis kunnen vanaf 20 januari gratis het telefoonnummer 0800-5432100 bellen of kijken op www.kvk.nl/kredietcrisisbrabant.

kredietcrisis

Het crisismeldpunt wordt bemand door een team van specialisten van de Kamer van Kooophandel (KvK) Brabant. Zij kunnen desgewenst doorverwijzen naar deskundigen als, juristen, fiscaal en financieel specialisten en personeelsadviseurs. Een eerste gesprek is kosteloos. Naast het meldpunt zet KvK Brabant een bus in. Deze rijdt op verzoek bij bedrijven in nood voor. In het rijdende kantoor kan personeel terecht voor informatie over starten als zelfstandig ondernemer. Verder biedt KvK-Brabant speciale seminars over ondernemen in zwaar weer. Ook deze worden op verzoek op locatie aangeboden.

Meer informatie

Ondernemers kunnen desgewenst anoniem bij het Meldpunt Kredietcrisis Brabant terecht. Over alle activiteiten van KvK Brabant in het kader van de kredietcrisis is ook informatie te vinden op de speciale website: www.kvk.nl/kredietcrisisbrabant. Via deze website kunnen ondernemers zich onder meer aanmelden voor een gratis gesprek met het crisisteam.