Ingezonden persbericht



RIJSWIJK, MAANDAG 19 JANUARI 2009

PERSBERICHT

ROEBERSEN EN TIMMER RICHTEN AXENT GROEP OP

Gert-Jan Roebersen en Rob Timmer, tot 1 januari jl. beiden directeur bij adviesbureau BRW, voorzien met de oprichting van Axent Groep in de behoefte aan verdere professionalisering van klantcontact.

Het toenemende belang van klantcontact voor organisaties en de ambitie om klantcontact als duurzaam concurrentievoordeel te ontwikkelen vormen de basis voor deze stap. Zowel Roebersen als Timmer hebben ruim 10 jaar ervaring in het adviseren en besturen van klantcontactorganisaties.

"In de strijd om de gunst van de klant onderscheiden organisaties zich door prestaties in dienstverlening. Het moet beter, sneller en goedkoper. De winnaars van morgen zijn de organisaties die grip hebben op de volledige klantcontactketen", aldus Roebersen.

Axent Groep verzorgt advies en interimmanagement. Samen met organisaties in de commerciële en publieke sector wordt gewerkt aan ontwikkelpaden naar duurzaam concurrentievoordeel, vanuit besturing en ketenperspectief.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ingezonden persbericht