Gemeente Boskoop


PERSINFO

Nummer : 806

Datum : 15 januari 2009



Exploitatie- en realisatieoverkomst Torenpad-Oost getekend

De gemeente, Verweij Ontwikkeling B.V. en Pepping Bontenbalgroep B.V. hebben op 13 januari de exploitatie- en realisatieovereenkomst voor Torenpad-Oost ondertekend. In de toekomst komen hier ongeveer 100 koop- en huurhuizen te staan.

Bij het plan Torenpad-Oost gaat het om de kavel waar voorheen de noodwinkel van Hoogvliet heeft gestaan en waar nu nog deels een kwekerij gevestigd is. Nu de Hoogvliet gebruik maakt van de nieuwe winkel aan het Gouweplein, is er een lege plek ontstaan aan het Torenpad. Het Torenpad-Oost is een bijzondere plek omdat het direct aan de rand van het centrum ligt en is daarom zeer geschikt voor woningbouw. Als alles volgens plan verloopt, kan begin 2012 de eerste paal de grond in. Maar er wordt nu eerst een stedenbouwkundig plan opgesteld voor de indeling van het gebied. Daarna zal dit plan voorgelegd worden aan omwonenden en overige direct belanghebbenden.
---------------------------------------------------------------- Einde Persbericht ----------------------------------------------

Foto onderschrift voor de redactie: v.l.n.r. J. Looren de Jong (Verweij Ontwikkeling B.V.), wethouder De Jager (gemeente Boskoop), W.J.M. Noldus (bestuurder Pepping Bontenbalgroep B.V.), H.A. Reedijk (directeur Pepping Bontenbalgroep B.V.)

Voor vragen kunt u terecht bij de medewerkers van Communicatie, tel. 219558 of 219553.