Gemeente Goirle

Interactieve sessie Kadernota Sport

Sport is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Veel mensen doen aan sport en bewegen, zetten zich in als vrijwilliger bij een sportvereniging of genieten op een andere manier van sport. Daarnaast vertegenwoordigt sport belangrijke maatschappelijke waarden: sport verbroedert en stimuleert sportief gedrag. Maar ook vragen huidige trends als overgewicht en inactiviteit om een reactie van de lokale overheid. Tot op heden ontbreken in de gemeente Goirle echter overkoepelende kaders op het gebied van sport, waardoor niet altijd een passend antwoord kan worden geboden.

De komende tijd zal in een interactief traject worden gekomen tot een Kadernota Sport. U wordt van harte uitgenodigd mee te denken over de invulling van deze nota, in een interactieve sessie op maandag 19 januari om 20.00 uur in het CC Jan van Besouw, Thomas van Diessenstraat 1 te Goirle. De onlangs vastgestelde Startnotitie Sportbeleid zal het uitgangspunt vormen van deze bijeenkomst. Deze kunt u hieronder downloaden.

Graag ontvangen wij van u vóór 12 januari een aanmelding voor deze avond op telefoonnummer 013-5310518 of via a.vandortmont@goirle.nl.