Ingezonden persbericht


SaaS-telefonieaanbod van TMVS biedt mkb'ers flexibiliteit en kostenbesparingen

VoIP Carrier Switch van BroadSoft basis voor nieuwe dienst voor mkb en voor resellers

Capelle aan den IJssel, 19 januari 2009 - TMVS (TeleSpectrum Managed Voice Services), marktleider in managed IP-telefoniediensten in de zakelijke markt, introduceert telefoniediensten op SaaS-basis (Software-as-a-Service). Het SaaS-telefonieaanbod van TMVS is ideaal voor mkb'ers of en resellers die zich ook op deze markt richten. De dienst is geschikt voor ondernemers die willen besparen op hun telefonieonkosten, maar geen grote investering willen doen voor de aanschaf en het onderhoud van VoIP-telefonieoplossingen. Resellers en bedrijven kunnen nu bij TMVS terecht voor een managed IP-telefoniepakket op maat, waarbij ze alleen betalen voor gebruikte functionaliteit en capaciteit. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid: integratie van vaste en mobiele telefonie, callcenterfunctionaliteit en integratie met Microsoft-software (Outlook en OCS). Een VoIP (Voice over IP) Carrier Switch van BroadSoft vormt het fundament voor deze dienst.

Met het vernieuwde TMVS Managed SaaS-aanbod profiteren organisaties van totale flexibiliteit. Ze hebben de keuze uit nog meer en geavanceerder managed IP-telefoniediensten. Zo kunnen eindgebruikers kiezen uit verschillende pakketten met uiteenlopende gebruiksmogelijkheden. Daarnaast is het voor klanten mogelijk om al naar gelang hun behoefte het aantal aansluitingen aan te passen. Op deze manier betalen ze altijd alleen voor de gebruikte functionaliteit en capaciteit. Bovendien hebben ze geen omkijken meer naar het beheer van hun IP-telefoniesysteem. TMVS neemt alle beheerwerkzaamheden, zoals updates, upgrades en beveiliging, voor zijn rekening.

TMVS is opgericht in 2004, geïnitieerd door TeleSpectrum Telecommunicatie B.V., en levert diensten op het gebied van managed IP-telefonie. Kijkend naar het aantal aansluitingen, is TMVS in korte tijd uitgegroeid tot marktleider op het gebied van managed IP-telefonie.

"TMVS biedt zijn diensten graag aan via businesspartners", zegt Elwin Sterk, partnermanager bij TMVS. "We zorgen ervoor dat onze partners alle expertise in huis hebben om IP-oplossingen te verkopen, te implementeren en te beheren. We hebben, zeker met de nieuwe BroadSoft-switch, een aanbod waarmee resellers zich kunnen onderscheiden. Ze kunnen eindgebruikers bijvoorbeeld zelf eerstelijns ondersteuning bieden. Resellers die bij hun klanten kansen zien voor managed telefoniediensten, zijn altijd welkom om met ons van gedachten te wisselen over samenwerking."

"SaaS is in opkomst. Dit komt mede door de verslechterde economie. Hierdoor doen bedrijven geen grote investeringen, zoals in een nieuwe telefooncentrale. Toch willen ze VoIP direct inzetten. Een SaaS-telefonieaanbod biedt dan uitkomst", zegt Patrick van der Spek, directeur van TMVS. "Bij TMVS zijn we continu bezig om het gemak voor klanten te vergroten en we zullen dit blijven doen. De aanschaf van de VoIP Carrier Switch past in dit kader. We bieden mkb-klanten hiermee nog meer functionaliteit voor hun beheerde IP-telefonieomgeving."

###

Over TMVS

TMVS B.V. is geïnitieerd door TeleSpectrum Telecommunicatie B.V., leverancier van oplossingen op het gebied van tele- en datacommunicatiesystemen. TMVS biedt organisaties met managed IP-telefonie een alternatief voor de vertrouwde telefooncentrale op locatie: IP-telefonie als dienst voor een maandbedrag per werkplek. Het is een volledige dienstverlening: van ontwerp en consultancy, implementatie en integratie tot en met support en beheer. Meer informatie is te vinden op www.tmvs.nl.



Ingezonden persbericht