Ingezonden persbericht


Nieuw vakantiepark bij LEGOLAND en tevens een ideale uitvalsbasis voor Jutland

BURO SCANDINAVIA INTRODUCEERT
VAKANTIEPARK LALANDIA BILLUND IN DENEMARKEN

Amsterdam, 19 januari 2009

Noordwest-Europa specialist Buro Scandinavia introduceert in haar zomerprogramma Lalandia Billund, een nieuw vakantiepark met 193 vrijstaande vakantiewoningen op loopafstand van LEGOLAND in Denemarken. Lalandia Billund biedt o.a. een overdekt centrum met verschillende eetgelegenheden, winkeltjes, uitgebreide sportaccommodaties en een groot subtropisch zwemparadijs.

De vakantiewoningen zijn beschikbaar vanaf ca. 60 m2 en ontworpen voor max. 4 personen met één kind van 0-3 jaar oud. Het vakantiepark ligt in het midden van Jutland met de duinen en de Noordzeekust op slechts een uur rijden afstand. In de buurt liggen de middeleeuwse stadjes Ribe en Kolding met het prachtige kasteel Koldinghus en het safaripark Givskud Zoo.

Bij de receptie van Lalandia Billund kunnen bezoekers de LEGOLAND Billund Resort Pass kopen voor onbeperkt toegang tot dit pretpark dat de afgelopen 40 jaar is uitgegroeid tot een park van wereldformaat. In het park zelf bevinden zich diverse attracties voor jong en oud, zoals de 16 meter hoge achtbaan, X-treme Racers, de Pirate Lagoon en het nieuwe bloedrode piratenschip waar bezoekers hun zeebenen kunnen testen. Voor de kleinere bezoekers is er DUPLO Explore Land en de ouderen kunnen genieten van Miniland. Het gaat hierbij om bijzondere en beroemde gebouwen uit de hele wereld in het klein, opgebouwd uit miljoenen LEGO® steentjes.

Hans Hofmans, Marketing Manager van Buro Scandinavia BV over de nieuwe accommodatie: "We zijn erg blij dat we dit prachtige vakantiepark aan ons assortiment hebben toegevoegd. Het is door zijn ligging pal naast LEGOLAND uitermate geschikt voor families met zowel hele kleine, als iets oudere kinderen. Ideaal ook voor een familie-uitstapje, bijvoorbeeld als alternatief van het geijkte Disneyland Parijs. Ik verwacht er dan ook veel van."

Kijk voor meer informatie over Lalandia Billund of andere bestemmingen in Noordwest-Europa op www.buroscandinavia.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het pr bureau van Buro Scandinavia BV, waartoe ook Buro Britain behoort, Improve Communication Network, Ocky Wiemeyer, Ilse Hage. Telefoon: 020-7155330. E-mail: info@improve-network.com. www.buroscandinavia.nl, www.burobritain.nl


---- --