Gemeente Apeldoorn

Persbericht

19 januari 2009

Zet het Beekpark in de picture!

Bijna onafgebroken is er tien jaar lang door de gemeente Apeldoorn, de Woonmensen en Moes Bouwgroep ontwikkeld en gebouwd in het Beekparkgebied. Door deze gezamenlijke inspanning kunnen de bewoners van het Beekparkgebied genieten van een kwalitatief mooie woonomgeving. Het gebied strekt zich uit van Orpheus tot aan de nieuwe stadswoningen aan de Roggestraat.

Na tien jaar willen zij deze periode feestelijk afsluiten. Onderdeel van het feest is een fototentoonstelling in CODA. Amateur- of beroepsfotograaf, iedereen kan foto's aanleveren. De organisatie roept iedereen op foto's in te sturen die op het Beekpark betrekking hebben. Foto's van gebouwen, projecten en mensen, van verleden tot heden. Alles is welkom. De mooiste foto's worden beloond met een plekje in de tentoonstelling.

Mensen die hun foto van Beekpark uitvergroot in CODA willen bewonderen, kunnen tot 13 februari 2009 meedoen. De foto kan onder vermelding van naam en adres, per post of digitaal gestuurd worden naar: Gemeente Apeldoorn, t.a.v. Sasja van Berkum, Antwoordnummer 56, 7300 WB Apeldoorn, s.vanberkum@apeldoorn.nl. Originele foto's worden teruggestuurd.

Naast de fototentoonstelling wordt er op 20 maart a.s. een feest georganiseerd voor mensen die aan het project hebben meegewerkt samen met de bewoners van het Beekparkgebied. Zij krijgen een rondleiding door het gebied vergezeld door vuurspuwers, vlammenwerpers, schijnwerpers en acrobaten met vuur. De wethouders Reitsma en Metz zijn deze dag aanwezig en vervullen een rol.

Bezoekers van CODA kunnen nog twee weken lang genieten van Beekparkfoto's, over het verleden en heden.

Einde persbericht

Nieuwsdesk gemeente Apeldoorn
nieuwsdesk@apeldoorn.nl
-------------------------------
Gemeente Apeldoorn
Afdeling Strategie, Communicatie en Kabinet
Postbus 9033
7300 ES Apeldoorn
Telefoon: (055) 580 13 63 of 580 10 10 (algemeen)
Telefax: (055) 580 11 08 of 580 11 60 (algemeen)
Mobiel: 06 52 47 58 35
http://www.apeldoorn.nl


---- --