Holonite benoemt nieuwe Business Manager Industrie


THOLEN, 20090119 -- Meindert van der Schaaf (40) is per 1 januari 2009 als Business Manager Industrie in dienst getreden bij Holonite uit Tholen. Van der Schaaf is verantwoordelijk voor de commerciële en innovatieve onderdelen van de businessunit Industrie. Hij is afkomstig van Nemef.

Holonite heeft de markt opgedeeld in de business unit Industrie en de business unit Bouw & Projecten. Hierdoor kunnen beide marktgebieden intensiever benaderd worden. Relatiebeheer speelt daarbij een belangrijke rol. Meindert van der Schaaf neemt Noord-Nederland voor zijn rekening en Accountmanager Wilbert van Dijsseldonk is verantwoordelijk voor Zuid-Nederland.

Over Holonite
Holonite is in 1969 opgericht en produceert deurdorpels, vensterbanken, raamdorpels en muurafdekkers van gegoten composietsteen. Holonite heeft binnen de markten bouw en industrie een leidinggevende plaats verworven als gespecialiseerde - ISO gecertificeerde - leverancier van afbouwelementen in het bouwproces. Door de innovatiedrang die bij Holonite centraal staat, is het een uitdaging om telkens nieuwe toepassingsmogelijkheden op het gebied van gegoten composietsteen te creëren.

Fotobijschrift: Meindert van der Schaaf





Holonite