GAC Business Solutions sluit exclusief partnership met CRM specialist


OIRSCHOT, 20090119 -- GAC Business Solutions heeft eind 2008 een exclusief partnership gesloten met de Amerikaanse CRM specialist Axonom Inc. GAC wil in samenwerking met Axonom haar aanbod van bedrijfssoftware in Nederland uitbreiden met Microsoft Dynamics CRM voor klanten in de zakelijke dienstverlening en high tech productiebedrijven.

GAC exclusief partner in Nederland
Het samenwerkingsverband zorgt ervoor dat GAC in Nederland vanaf heden exclusief partner is van de add-on producten die Axonom levert voor Microsoft Dynamics CRM toepassingen. Naast add-on producten beschikt Axonom over een sterk ontwikkelplatform waar GAC mee gaat werken. Peter Bosch, Manager Products GAC Business Solutions: "De keuze is gevallen op Axonom vanwege de goede fit van de add-on producten met onze huidige doelgroepen. Het is een van de toonaangevende CRM partijen in Amerika. Bovendien heeft Axonom een goede naam opgebouwd bij Microsoft als Independent Software Vendor voor Dynamics CRM en heeft het bedrijf al diverse prijzen gewonnen. Door deze samenwerking kunnen wij onze business oplossingen nog beter aan laten sluiten bij de behoefte van onze doelgroepen."

Over Axonom Inc.
Axonom Inc. ontwikkelt als `Independent Software Vendor'(ISV) ondernemingsbrede CRM producten voor Microsoft Dynamics CRM toepassingen ten behoeve van middelgrote ondernemingen. Axonom is Microsoft Gold Certified partner, lid van de President's Club en van de Inner Circle van Microsoft. Het bedrijf was in 2007 finalist voor de Microsoft Independent Software Vendor of the Year- Award en staat al 11 jaar onafgebroken in de prestigieuze ISM Guide Top 15 CRM Software Award lijst voor het midden- en kleinbedrijf in de Verenigde Staten. Meer informatie over Axonom: www.axonom.com.

Over GAC Business Solutions
GAC Business Solutions is leverancier van ondernemingsbrede branchegerichte bedrijfssoftware op basis van het Microsoft Dynamics platform. GAC levert aan middelgrote productiebedrijven, groothandels en zakelijke dienstverleners. GAC is Microsoft Gold Certified partner, lid van de President's Club en de Inner Circle van Microsoft ( top 1% partners wereldwijd). De activiteiten vinden voornamelijk plaats in Nederland en spreiden zich uit over 6 vestigingen. Tevens is GAC aandeelhouder van Partner Power International voor internationale trajecten. De kracht van GAC schuilt in het samenbrengen van de juiste partijen, zowel intern als extern, wat resulteert in meer kennis, knowhow en technologische kracht. De softwarestandaarden (Trade+, Production+, PSA+) zijn het resultaat van intensieve samenwerking tussen GAC, haar klanten en Microsoft. Deze standaarden bevatten volledig branchegerichte sets aan functionaliteiten, op basis van het wereldwijde Microsoft Dynamics platform, gebruikmakend van Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics CRM en Microsoft Sharepoint. Meer informatie over GAC: www.gac.nl.





GAC Business Solutions