Webwinkel introduceert in Nederland de " Helm ID"


OOSTERHOUT, 20090119 -- Veel sporters gaan alleen op pad en verzuimen om iets bij zich te dragen waarop hun identiteit vermeld staat of een telefoonnummer waarop iemand bereikt kan worden.

Een schrijnend voorbeeld hiervan is het ongeluk waarbij in mei vorig jaar 2 fietsers zwaargewond bij Odijk. Een 80 jarige automobilist die onwel was geworden had de 2 fietsers met zijn auto geschept. Het stel had niets bij waaraan ze geïdentificeerd konden worden. Dankzij hun buren werden ze na enkele dagen geïdentificeerd.

Ondanks de identificatieplicht in Nederland gaan veel recreanten zonder papieren op pad. Met de Helm ID heeft u altijd de gegevens die u bij u wilt dragen bij u. Zo kunt er bijvoorbeeld belangrijke telefoonnummers, bloedgroep, allergieën en andere voor u belangrijke informatie er in kwijt. In geval van een ernstig ongeluk kunnen hulpverleners bij de informatie zonder het slachtoffer te hoeven draaien of de helm af te nemen.

Een groot voordeel van de helm ID is dat u uw gegevens niet kunt vergeten omdat deze op de fietshelm vastzitten.

Overigens is de "Helm ID" niet alleen geschikt voor fietsers maar ook
voor: skeelers, skaters, parapenters en andere sporten waarbij een helm gedragen wordt.

Ook niet sporters zoals voor mensen die beroepsmatig een helm moeten dragen denk hierbij aan de bouwwereld vergroten de veiligheid door de helm ID te dragen.


Uiteraard heeft SOSarmband.nl ook voor niet helm dragende sporters een mooie trendy oplossing.

Voor meer informatie www.sosarmband.nl





Ingezonden persbericht