FloraHolland


Bedrijfsbeveiliging vestiging Bleiswijk stapt over op digitaal netwerk

BLEISWIJK (20 januari 2009) - De Centrale Post (bedrijfsbeveiliging) van FloraHolland vestiging Bleiswijk stapt per februari 2009 over van een analoog netwerk naar een digitaal netwerk. Met de overstap wordt de apparatuur van de Centrale Post aangepast aan de wensen van de huidige tijd.

De huidige apparatuur is verouderd. Ook de huidige capaciteit is niet meer voldoende. De huidige systematiek is bovendien niet meer geschikt om in te kunnen springen op ontwikkelingen. Hierbij kan gedacht worden aan toegangscontrole in het kader van bijvoorbeeld het DME project (terugdringen dieselmotoremissie). Met de komst van het digitale glasvezelnetwerk, worden ook de oude zwart/wit camera's vervangen door kleurencamera's.

Met het nieuwe systeem worden alle signalen en beelden omgezet van analoog naar digitaal. Dit zorgt voor een optimale beeldweergave. De beelden komen rechtstreeks binnen bij de Centrale Post. De digitale kleurenbeelden kunnen gedurende elke gewenste periode (maximale wettelijke bewaartermijn) gemakkelijk worden gearchiveerd en worden opgeslagen op schijf.

De komende weken worden er op diverse locaties binnen en buiten het veilinggebouw nieuwe glaskabels getrokken. Ook worden er enkele oude kabels vervangen. In de maand februari 2009 worden de nieuwe camera's opgehangen op strategische plaatsen. In de buurt van de camera's attenderen signaleringsborden medewerkers en relaties op de aanwezigheid van de camera's.

Vragen?
Neem dan even contact op met John Gordijn, projectleider, T 010-529 7402, johngordijn@floraholland.nl (kamer 1.19).