FloraHolland


Druk bezochte voorjaarsshow Terra Bleiswijk

BLEISWIJK (20 januari 2009) - Op donderdag 15 januari 2009 vond een druk bezochte voorjaarsshow in Terra Bleiswijk plaats. Circa 350 bezoekers werden ontvangen met een hapje en een drankje en konden het jaar 2009 geïnspireerd starten met de diverse demonstraties, decoraties en aanbiedingen.

Als klap op de vuurpijl gaf top designer Pim van den Akker een schitterende en vooral verbluffende demonstratie weg van wat je allemaal kunt maken met de bij Terra verkrijgbare materialen. Ook studenten van het Wellant College uit Rijswijk toonden hun creativiteit. Daarnaast waren er veel nieuwe trends te bewonderen die het komende voorjaar in de steeds veranderende collecties bij de diverse groothandels in Terra Bleiswijk verkrijgbaar zijn.

Bij Terra Bleiswijk kan de detaillist alles inkopen, wat men nodig heeft. De groothandels hebben allen hun eigen specialisme binnen de markt van bloemen, planten, decoratiematerialen en verpakkingen en bieden detaillisten volop inkoopgemak op een oppervlakte van 20.000m², met alle persoonlijke expertise binnen handbereik.

Terra Bleiswijk is volop in beweging. FloraHolland vestiging Bleiswijk wil in samenwerking met zowel de groothandelscentra Terra Bleiswijk en Trends & Trade als met de Vereniging Bloemist-Winkeliers uitgroeien tot een complete marktplaats voor de sierteeltdetailhandel en tuincentra.