RTL Group

Char overwacht in contact met Jos Brink tijdens reading Raymond Curvers

De studiogasten van Char staan in de uitzending van donderdag 15 januari perplex wanneer het Amerikaanse medium tijdens een reading met Raymond Curvers contact maakt met Jos Brink. Musicalster Raymond krijgt de reading cadeau van zijn goede vriendin, actrice en musicalster, Lone van Roosendaal. Char noemt tijdens het gesprek al snel de naam Jos en alleen Raymond weet op dat moment welke Jos wordt bedoeld. Jos Brink blijkt een goede vriend te zijn geweest van hem en wil volgens het medium graag aanwezig zijn in de Aalsmeerse studio, dat jarenlang de thuisbasis was van de TV-persoonlijkheid.

Verder in deze uitzending het verhaal van Dionne, die op haar tiende haar moeder onwel op bed aantrof. De moeder overleed kort daarna zonder dat Dionne haar nog had gesproken. Dionnes vriendin Linda schreef Char een brief omdat zij haar vriendin wil helpen met het verwerken van haar verdriet. Char bezoekt ook drie zussen en hun moeder die drie jaar geleden plotseling hun vader en echtgenoot verloren. Een van hen, Sophie, maakte tijdens haar pubertijd veel ruzie met haar vader en heeft daar nu veel spijt van. Char verrast de vier dames thuis met een reading. Ook Jeanette krijgt onverwacht bezoek van het medium. Zij is erg ziek en verwacht niet lang meer te leven. Haar vijf zoons en schoondochter gunnen haar de reading, zodat zij wellicht minder bang voor de dood wordt.

Carl tenslotte, verloor in korte tijd zijn moeder en gehandicapte broer. Zijn vrouw Margie heeft Char benaderd en zo zitten zij nu samen in het programma.

Uitzending: RTL 4, donderdag 15 januari, tussen 21.30 en 22.30 uur.
---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met karin.bouwknegt@rtl.nl, Afdeling Communicatie RTL Nederland via tel. 035-6718598. U kunt daarnaast ook onze website www.rtlnederland.nl bezoeken.