NBPO geeft organizing adviezen in alle vestigingen Bijenkorf

20/01/2009 09:00

NBPO

Nationale Organizing Maand januari 2009 - De Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO) organiseert in januari 2009 de Nationale Organizing Maand (NOM), met als thema: Van kwantiteit naar kwaliteit. In alle vestigingen van De Bijenkorf zullen Professional Organizers spreken over dit thema.

In de Nationale Organizing Maand zijn er verschillende activiteiten in het gehele land, zodat ondernemers en werknemers één van de gekwalificeerde Professional Organizers van de NBPO kunnen ontmoeten. Het hart van de NOM is een gezamenlijke actie met De Bijenkorf. Er zullen, geheel gratis, in alle vestigingen van De Bijenkorf lezingen, workshops en adviesgesprekken van 15 minuten, plaatsvinden door de NBPO-Professional Organizers.

Tot nu toe hebben organizing-trajecten en timemanagement, binnen bedrijven, vooral in het teken gestaan van efficiënter werken, in de zin van het verkrijgen van een hogere productie binnen dezelfde tijd. In de optiek van de NBPO is de tijd rijp dat timemanagement en een efficiëntere organisatie gebruikt worden om meer kwaliteit, een grotere klanttevredenheid, een lagere werkdruk voor werknemers en duurzaamheid voor de maatschappij te bereiken. Professional Organizers leveren advies en concrete hulp bij het praktisch inrichten van werkruimtes, het efficiënt indelen van de beschikbare tijd en het optimaal benutten van energie. Zij helpen werknemers keuzes te maken, die hen in staat stellen meer gestructureerd te denken en te werken, effectiever om te gaan met ruimte/middelen en grip te krijgen op hun leven. Bij bedrijven kan professional organizing een hogere kwaliteit en effectiviteit van werken bieden. Door het hoge leeftempo, de grote werkdruk en aanzwellende informatiestromen, raakt het inschakelen van een Professional Organizer steeds meer ingeburgerd in Nederland.

Tijdens de NOM kunnen ondernemers en werknemers met de NBPO-Professional Organizers over deze belangrijke zaken van gedachten wisselen. Op www.nbpo.nl staat alle informatie over de inspirerende activiteiten tijdens de landelijke NOM-actie in januari 2009.





http://www.nbpo.nl