Data Flow investeert ook in crisistijden

20/01/2009 09:04

DATA FLOW CONSULTANCY

Ondanks de crisis in de sector heeft het Leuvense Data Flow in januari zijn intern team versterkt met een extra sales en een recruitment manager. Hiermee bevestigen ze hun doelstelling om in 2009 de groei verder te zetten.

Het voorbije jaar heeft Data Flow afgesloten met een omzetgroei van 70%, tot net onder de 21Mio euro, en een stijging van de EBIT met 100%. De groeiprognoses van 2008 werden hiermee overtroffen.


Deze resultaten bevestigen de status van Trends Gazelle en zullen voor een nieuwe opname in de lijst van snelst groeiende bedrijven zorgen. Ondertussen is dit de 5de opname in rij.





De investeringen in het interne team hebben niet alleen als doelstelling om kwantitatief te groeien maar ook de kwaliteit te bewaren waar Data Flow op vandaag gekend voor is. Het bedrijf fungeert als extern HR-platform voor technische IT-consultants. In moeilijke tijden kan dit flexibel platform extra kosten drukken zonder kwaliteitsverlies.





Het management sluit in 2009 verdere investeringen niet uit waarbij zowel acquisities als geografische uitbreiding tot de mogelijkheden behoren.

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel