Transportbedrijf Bouman gebruikt nieuwe planningsmodule van AmSys


NIJENSLEEK, 20090120 -- Transportbedrijf Bouman uit Nijensleek maakt sinds vorig jaar gebruik van de nieuwe planningsmodule van AmSys. Het ERP-pakket AmSys van leverancier MD Automatisering is namelijk uitgebreid met een planningsmodule voor de transportsector.

Transportbedrijf Bouman uit Nijensleek maakt sinds vorig jaar tot volle tevredenheid gebruik van deze nieuwe module, die geschikt is voor het invoeren en inplannen van transportopdrachten en het automatisch opstellen van dagstaten. De transportopdrachten kunnen na uitvoering op juistheid gecontroleerd worden, waarna met een druk op de knop de facturen beschikbaar zijn. Alles wordt automatisch in de boekhouding verwerkt. Eigenaar Bouman heeft hierdoor minder tijd nodig om de administratie te verzorgen en het invoeren en inplannen van transportopdrachten kan overdag door anderen gedaan worden.

Naast deze praktische verbeteringen heeft de heer Bouman nu ook meer stuurinformatie beschikbaar. Door de goed opgezette administratie ondersteund door AmSys heeft hij nu inzicht gekregen in de opbrengsten, kosten en het rendement per vervoermiddel, maar ook in de verschillende kostencategorieën (brandstof, onderhoud, et cetera). En met behulp van AmSys is het debiteurenbeheer sterk verbeterd. Een goede administratie en juiste stuurinformatie zijn een basis voor een goede bedrijfsvoering. De heer Bouman is daarom zeer tevreden over AmSys en de ondersteuning van MD Automatisering.

AmSys draait onder Windows en bestaat uit de modules Basisgegevens (klanten en personeel), Menu- en Gebruiksbeheer, Financiële Administratie, Verkoopadministratie (inclusief facturering), Voorraadadministratie en Werkorderadministratie (inclusief calculatie). Deze modules vormen samen een geïntegreerde set van bedrijfssoftware waarmee uw bedrijfsvoering optimaal ondersteund wordt.

MD Automatisering is gevestigd in Nijensleek (nabij Steenwijk) en staat bekend om de gedegen sectorkennis, de goede service en de lage tarieven. Voor meer informatie zie onze website www.mdautomatisering.nl.





Ingezonden persbericht