Ingezonden persbericht


Kamer van Koophandel organiseert meet & greet met Virgin grondlegger Ondernemers ontmoeten Richard Branson

Vijftig enthousiaste ondernemers uit het MKB waren op uitnodiging van de Kamer van Koophandel naar Amsterdam afgereisd voor een meet & greet met Sir Richard Branson, de kleurrijke grondlegger van Virgin. Deze bijzondere ontmoeting was georganiseerd rond de Big Improvement Day 2009, waar zowel Richard Branson als Frans Lavooij, bestuursvoorzitter Kamer van Koophandel Nederland, sprekers waren.

Creatieve inspiratie
De ondernemers hadden gereageerd op een oproep in de Kamerkrant. Uit honderden inzendingen waren zij geselecteerd op hun motivatie om Branson te ontmoeten en de vraag die ze hem zouden stellen. Zo was een ondernemer werkzaam in het MBO-onderwijs, benieuwd naar de boodchap die Branson gedemotiveerde en kansarme jongeren wilde meegeven, om hen te inspireren iets van hun leven en carriere te maken. Ook was iemand benieuwd naar de belangrijkste duurzame, industriele innovatie die Branson verwachtte in de komende jaren. De meet & greet bleek een levendige bedoeling. Frans van Steenis, algemeen directeur Kamer van Koophandel Nederland: "Wij zijn ontzettend trots dat we zo'n groot ondernemer als Sir Richard Branson hebben weten te strikken voor deze bijeenkomst. Door zijn creatieve geest en positieve manier van denken is hij een bron van inspiratie voor ondernemend Nederland."

Meer informatie: Mireille Muller, persvoorlichting Kamer van Koophandel Nederland, 06 30352921 Foto in hoge resolutie op aanvraag