Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
21 januari 2009

Hofstad Search neemt wervingskanaal SkyWalker.nl over

Hofstad Search is dé specialist en marktleider in bemiddeling van midden- en hoger kader in de call center/contact center branche. Sinds ruim een jaar werkt Hofstad Search succesvol samen met SkyWalker Customer Contact via haar kantoor in de Regio Zuid Nederland. Vandaag maken wij met genoegen de volgende fase bekend: het wervingskanaal www.skywalker.nl wordt toegevoegd aan de wervingskanalen van Hofstad Search, vandaar vanaf vandaag de toevoeging "powered by Hofstad Search"

Beide labels hebben tot op heden naast elkaar gefunctioneerd. Als volgende stap neemt Hofstad Search vanaf vandaag het wervingskanaal van SkyWalker over om zo met één gezicht naar de markt te opereren en nog slagvaardiger de, nog altijd zeer krappe, arbeidsmarkt te bewerken.

Achterliggende reden is uiteraard het zo optimaal mogelijk bedienen van de opdrachtgevers die zitten te springen om gekwalificeerde en ervaren contact center professionals. De inzet van multi-channel wervingskanalen is in een krappe arbeidsmarkt uitermate zinvol. De overname van SkyWalker.nl naast de eigen website www.hofstad-search.nl past perfect in de lijn die reeds ingezet is, door de actieve rol welke Hofstad Search vervult in de opstart en het onderhouden van het Nederlandstalig Call Center Woordenboek www.callcenterwoordenboek.nl Met de inzet van diverse (on-line en off-line) wervingskanalen is Hofstad Search ervan overtuigd nog sneller en succesvoller vacante posities bij haar opdrachtgevers te kunnen invullen.

In house en facilitaire contact centers in de regio Zuid Nederland, waarop SkyWalker zich primair richtte, worden volledig bediend vanuit het kantoor Hofstad Search Zuid Nederland

Noot voor de redactie/