Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Keycamp presenteert nieuwe serie luxe stacaravans

Luxe kamperen in Vista of Vista Prestige stacaravan

Amersfoort, januari 2009 - Keycamp Holidays, de specialist in luxe campingvakanties op ruim 130 topcampings in Europa, de Verenigde Staten en Canada voegt een nieuwe serie luxe stacaravans toe aan het al zeer uitgebreide aanbod. De Vista en de Vista Prestige zijn prachtige nieuwe opties bij het boeken van een kampeervakantie op www.keycamp.nl. De Vista onderscheidt zich door zijn eigentijdse en stijlvolle inrichting, en de mogelijkheid het binnen- en buitenleven optimaal te combineren dankzij de openslaande deuren en de royale veranda. De Vista Prestige is de meest luxe en moderne stacaravan uit het zeer ruime aanbod van Keycamp Holidays.

DVD speler en flatscreen
Wie voor zijn of haar komende vakantie kiest voor een Vista of Vista Prestige stacaravan weet één ding zeker: de accommodatie is gloednieuw. Wat te denken van dubbele openslaande deuren naar een royale veranda en bij drie van de vier modellen zelfs twee badkamers! De Vista Prestige, de meest luxe stacaravan (6 personen), is voorzien van flatscreen met DVD-speler. In totaal verhuurt Keycamp nu ruim 80 Vista stacaravans voor een prijs vanaf ¤ 58,- per gezin per nacht.

De kampeerliefhebber heeft keuze uit vier types Vista stacaravans:
- Vista Prestige 2 slaapkamers/2 badkamers (max. 6 personen)
- Vista 2 slaapkamers/2 badkamers (max. 7 personen)
- Vista 3 slaapkamers/1 badkamers (max. 8 personen)
- Vista 3 slaapkamers/2 badkamers (max. 8 personen)

Op 19 campings in Europa
De nieuwe types stacaravan staan op 19 campings dwars door Europa: in Nederland, in Frankrijk (Bretagne, Vendée, Ardèche, Jura, Charente Maritime, Les Landes, Languedoc-Roussillon en Côte d'Azur), in Spanje (Costa Dorada) en in Italië (Gardameer, Toscane en Lazio). Onder de locaties met de nieuwe stacaravans bevinden zich zeer populaire campings zoals: Duinrell in Wassenaar, La Baume in Fréjus aan de Côte d'Azur, Fabulous in Lazio bij Rome en Playa Montroig in Mont-Roig del Camp aan de Spaanse Costa Dorada.

Keycamp
Met als motto 'This is the life' biedt Keycamp als campingreisorganisatie al meer dan 30 jaar campingvakanties aan in luxe bungalowtenten, stacaravans en chalets. Met 130 topcampings op de mooiste plekjes in Europa, de Verenigde Staten en Canada vervult Keycamp Holidays graag uw vakantiewensen. Bij Keycamp boek je bijzondere bestemmingen en accommodaties zoals; Vakantiehuizen & Appartementen in Europa, avontuurlijke Boomhutten in Frankrijk, Mountain Lodges en Bungalows. Naast de campings is het ook mogelijk campers te huren in de Verenigde Staten en Canada. Voor meer informatie zie www.keycamp.nl