TROS


Hilversum, 21-01-2009Afdeling
Marketing & Communicatie

Televisie

Z@PPSPORT

Uitzending
zaterdag 24 januariZ@PP - 08.45 uur

TOPSCHAATSTER IREEN WÜST IN VORM BIJ
WINTERGOLF?

The Battle:
trampoline springen Voor deze battle moeten je echt alles kunnen: hoog springen, maar ook een ingewikkelde sprong en salto's maken. Dat is heel moeilijk als je dat nog nooit eerder hebt gedaan. Gelukkig krijgen twee teams van drie jongens en drie meiden eerst een training. Maar alles draait natuurlijk om de wedstrijd en de Z@PPSPORT-beker. Is die voor de boys of de babes?Wintergolf

Welke Nederlandse topschaatser kan het beste golfen? Ireen Wüst mag zich zowel Olympisch, Wereld en Europees Kampioen schaatsen noemen. Maar is ze ook een kanjer op de golfbaan van Ron?

Televisie

Z@PPSPORT

Uitzending zondag 25 januari

Z@PP - 08.45 uur

ADO DEN HAAG MET TOPTEAM BIJ LATJE TRAP

Hellup

Beer (10 jaar)
heeft één grote kick en dat is skateboarden. Alleen de boardslide gaat niet goed. Dus schreef hij Z@PPSPORT een brief. En nog een. En nog een. En zo kreeg deze volhouder les van Nelson Mosikili, de huidige Nederlandse kampioen skateboarden in de categorie 'street'.

Repo

Karategek Roger (11
jaar) doet mee aan het Nederlands Kampioenschap kata en kumite. Bescherming is verplicht, want er worden flinke trappen uitgedeeld. We volgen Roger tijdens het toernooi en we zien hoe hij zich hier doorheen slaat.

Move

Jessica laat een
majorette-move zien: 'De Schaar'.

Latje Trap

Een aantal spelers van ADO Den Haag speelt dit keer een spannende wedstrijd Latje Trap. Het geselecteerde vijftal is bij de start in vorm, maar komt daarna in een dip. Zondag zie je waar ze eindigen in het klassement.

Presentatie: Ron
Boszhard en Angela Esajas

Meer
informatie op: www.zappsport.nl.