Platform Biologica


Gratis kaarten voor BioVak en Vakgroepdebat
23 december 2008

Op woensdag 21 en donderdag 22 januari vindt de tweede BioVak plaats in de IJsselhallen in Zwolle. De Vakgroep Biologische Landbouw van Biologica & LTO nodigt biologische boeren en tuinders uit voor het Vakgroepdebat op woensdagochtend 21 januari en de aansluitende beurs. Biologische boeren en tuinders die zijn aangesloten bij LTO of een sectorvereniging kunnen twee gratis kaarten krijgen mits zij zich tijdig aanmelden (zie onder). Het aantal plaatsen bij het Vakgroepdebat is beperkt. Wij raden aan zo snel mogelijk te laten weten of u erbij wilt zijn!

De Vakgroep organiseert samen met het beursbedrijf ICEM de tweede BioVak op woensdag 21 en donderdag 22 januari 2009 in de IJsselhallen te Zwolle. We zijn erg trots op het feit dat HKH Prinses Margriet de BioVak op 21 januari om 14.00 uur opent.

Vakgoepdebat en workshops
De BioVak start op 21 januari met het Vakgroepdebat de waarden van de biologische landbouw, met diverse interessante sprekers. Aansluitend wordt om 14.00 uur de BioVak beurs geopend en begint het programma met workshops en presentaties. Voor beide dagen is samen met het kennishuis Bioconnect een gevarieerd programma samengesteld, interessant voor alle sectoren, dierlijk en plantaardig, voor bedrijven met huisverkoop, voor bedrijven in de (biologische) keten, voor agrarische dienstverleners, enzovoort.

Gratis kaarten en aanmelding
De Vakgroep biedt de biologische leden van LTO en de aangesloten sector- en regionale organisaties twee gratis toegangskaarten aan. Aanmelden is dan wel noodzakelijk. Wij verzoeken belangstellenden zich online aan te melden via dit formulier voor 8 januari 2008. Ook niet-leden verzoeken wij zich aan te melden, in verband met het beperkte aantal plaatsen.

Meer info
Voor het laatste nieuws: zie http://www.biovak.nl/ en www.biologica.nl/boerentuinder.