Gemeente Hilversum

Schateiland in Theater Gooiland

21 januari 2009

Aanvang 15.00 uur.

De weduwe Hawkins en haar achtjarige zoon Jim runnen een herberg. Ze verdienen te weinig en dreigen de herberg te verliezen. Dan vindt Jim een schatkaart. Als hij de schat weet te vinden zijn alle geldproblemen opgelost, denkt Jim. Samen met landjonker Trelawney en dokter Livesey vaart hij uit om op zoek te gaan. Ze bereiken het schateiland, maar ontdekken dat ook Lan John Silver en zijn piratenbende op de schat uit zijn. De schatzoekers wagen hun leven voor een schat die onvindbaar lijkt....

SCHATEILAND
een groot avontuur op zee!

Het boek `Treasure Island' van Robert Louis Stevenson vormt de basis van de spannende familievoorstelling `Schateiland'. Het verhaal is vele malen verfilmd en nu voor het eerst in de Nederlandse theaters te zien.

Jim vindt een geheimzinnige schatkaart en vaart uit als scheepsjongen aan om op onderzoek uit te gaan. Onderweg blijkt de bemanning van het schip uit piraten te bestaan, die onder leiding van de éénbenige scheepskok Long John Silver de schat willen buitmaken. Een spannend avontuur voor jong en oud!

Toegang: EUR 21,00, Kinderen EUR 17,00

Adres
Theater Gooiland, Emmastraat 2, 1211 NG Hilversum