Gemeente Best

Hoorzitting Grondgebiedzaken

13-01-2009

Op woensdag 21 januari 2009 vanaf 16.45 uur vinden er drie hoorzittingen plaats van de kamer Grondgebiedzaken van de Onafhankelijke Commissie voor de Behandeling van Bezwaarschriften.

De volgende bezwaarschriften worden behandeld:


* Het door de heer/mevrouw C. Hulsbosch, ingediende bezwaarschrift gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders tot het verlenen van een vergunning voor het bouwen van een serre op het perceel Pinkelbergen 43;

* Het door de Moel & Leenders advocaten namens de heer F. Snellen ingediende bezwaarschrift gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders tot het opleggen van een last onder dwangsom;

* Het door de heer J. v.d. Sande ingediende bezwaarschrift gericht tegen het besluit van burgmeester en wethouders tot het weigeren van een vergunning voor het bouwen van een tweede bedrijfswoning aan de Liempdseweg 5 te Best.

De hoorzittingen zijn openbaar en vinden plaats in `de Mosselaar', kamer 1.45 van het gemeentehuis. Voor nadere informatie, kunt u tussen 9.00 en 12.00 uur terecht bij mevrouw J. Dané-van Laarhoven van het team Juridische Zaken. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 0499-360911.

---