FloraHolland


Bijeenkomst voor jonge rozenondernemers bij FloraHolland

FLORAHOLLAND AALSMEER, 14 januari 2009 (persbericht) - Op woensdag 21 januari organiseert FloraHolland een `Jonge Rozen Ondernemers'-bijeenkomst in Aalsmeer. De rozenbijeenkomst wordt gehouden op initiatief van een aantal jonge ondernemers in de rozenteelt. Stijgende energiekosten, milieuaspecten, afzet- en maatschappelijke ontwikkelingen hebben enorme impact op het toekomstige ondernemerschap van de rozenteler. Via een brainstormsessie wil FloraHolland jonge ondernemers de gelegenheid bieden om met elkaar de toekomst van de rozenteelt tegen het licht te houden. De bijeenkomst is bestemd voor ondernemers in de rozen van 35 jaar of jonger, die al een rozenbedrijf hebben of in de toekomst willen beginnen.

Thema van de bijeenkomst is `de rozenwereld anno 2020'. Aan de hand van informele inleidingen van Marco van Zijverden van de Dutch Flower Group, Eric van 't Boveneind van Zurel, Henry Muller van Sher Karuturi en Mark-Jan Terwindt van FloraHolland Connect wordt ruimte gegeven voor discussie en uitwisseling van ideeën. Matthijs Beelen van LTO treedt op als discussieleider.
De bijeenkomst begint op 21 januari om 15.30 uur in het personeelsrestaurant van FloraHolland vestiging Aalsmeer. Voor meer informatie of voor deelname aan de bijeenkomst `Jonge Rozen Ondernemers' kan contact worden opgenomen met Anke Zekveld, binnendienstmedewerker van FloraHolland, via E
ankezekveld@floraholland.nl. Aanmelden kan ook per fax: F 0297-390054.