Gemeente Zoetermeer

Kerstmarkt van het Oranje Nassau College levert 32.000,- op voor millenniumdoelencampagne

Wethouder Edo Haan neemt cheque in ontvangst

Op woensdag 21 januari om 14.15 uur overhandigt Marion Martijn, directeur van het Oranje Nassau College een cheque ter waarde van EUR 32.000,- aan wethouder Edo Haan. De overhandiging vindt plaats in de aula van het Oranje Nassau College aan de Clauslaan 4.

Het bedrag is bijeengebracht tijdens de kerstmarkt die het Oranje Nassau College in samenwerking met de gemeente Zoetermeer organiseerde voor de millenniumdoelencampagne. De opbrengst van de markt is EUR 8.000,-. Na verdubbeling door de gemeente en daarna door het Rijk levert dit EUR 32.000,- op voor de partnerscholen in Jinotega, Nicaragua. Jinotega is de zusterstad van de gemeente Zoetermeer en het Oranje Nassau College heeft hiermee een samenwerkingsverband.

Vóór de overhandiging zingen de kinderen van de onderbouw een Spaans lied, waarna Harry van Luxemburg, teamleider van het Oranje Nassau College, terugblikt op de succesvolle kerstmarkt. Dan is het tijd voor de overhandiging van de cheque door Marion Martijn aan wethouder Edo Haan die onder meer verantwoordelijk is voor de stedenband met Jinotega.