Crimineel Jaarboek 2008

21/01/2009 10:45

ANP

Het criminele jaar in vogelvlucht

Elk jaar zal De Fontein in samenwerking met het ANP (Algemeen Nederlands Persbureau) een overzicht brengen van de belangrijkste gebeurtenissen op crimineel gebied in Nederland. Donderdag verschijnt het eerste deel in de reeks, het Crimineel Jaarboek 2008, onder redactie van Peter Elberse, verslaggever politie/justitie bij het ANP.

Het Crimineel Jaarboek 2008 neemt de lezer chronologisch mee langs opvallende misdrijven, in het oog springende berichten en spraakmakende rechtszaken van het afgelopen jaar.

Het jaar 2008 begon uiterst sensationeel met de uitzending van Peter R. de Vries over Natalee Holloway, met daarin de bekentenissen van Joran van der Sloot. Andere zaken die uitgebreid aan bod zullen komen zijn onder meer de herziening van het vonnis van Lucia de B., de nieuwe ontwikkelingen in de Puttense moordzaak, de zaak-Marlies van der Kouwe en het proces met betrekking tot de liquidaties in de Amsterdamse onderwereld.

Het jaaroverzicht bevat een groot aantal nieuwsfoto's en wordt afgewisseld met reportages van ervaren misdaadjournalisten over bovenstaande en andere geruchtmakende zaken, zoals het drama van de 'Bijenkorfmoeder' en het Groninger HIV-proces.

Bestellen:

Crimineel jaarboek
Crimineel jaarboek
Peter Elberse