Nieuwe software voor opstellen energielabels.

21/01/2009 12:30

Raak Software Applicaties B.V.

In de afgelopen 8 maanden hebben wij software ontwikkeld voor het opstellen van energielabels! Deze gecertificeerd software is zeer gebruiksvriendelijk, bespaart maar liefst ruim 50 % opnametijd en is tot stand gekomen door de input van inspecteurs uit het veld. Naast gebruiksgemak, is het maken van fouten tijdens opname en verwerking aanzienlijk beperkt. De software is nu gratis beschikbaar !

Een ander groot winstpunt is dat u met deze software kan kiezen welk product u levert aan uw klanten. Alleen het standaard energielabel of zelfs een volledig energielabelrapport met statistieken en toelichtingen (zie voorbeelden van deze rapporten op www.raakit.nl).

Onderstaande de voordelen op een rij:


- Continue ontwikkeling en vooruitlopen op ontwikkelingen;


- Software direct gratis te downloaden;


- Gebruik tot 1-7-2009 voor 100 % gratis;


- Gratis cursus voor softwaregebruik (schrijf u hier in);


- Continue volgen van ontwikkelingen i.s.m. brancheorganisaties;


- Inlezen van uw huidige, reeds bestaande, bestanden is mogelijk;


- Afmelden tegen geringe vergoeding, geen bedrijfscertificering meer nodig.

Over Raak Software Applicaties B.V.

Raak Software Applicaties B.V. houdt zich bezig met het ontwikkelen van software voor adviseurs, inspectiebureaus en makelaars. Daarbij staat gebruiksgemak en procesoptimalisatie voorop. Bij de ontwikkeling worden zoveel mogelijk de eindgebruikers betrokken, zowel in de ontwerp- als in de realisatiefase. Dit resulteert in efficiënte, toegankelijke en gebruiksvriendelijke softwareproducten.

Raak Software Applicaties is er op gericht om bestaande systemen voor klanten te integreren en data, zoveel als mogelijk, geautomatiseerd te handelen. Ook is het streven om informatiestromen te beheersen en eenvoudig toegankelijk te maken.





http://www.raakit.nl/