Kaag en Braassem

Informatiefolder en Burgerjaarverslag verspreid

In de week van 12 januari 2009 zijn in de gemeente Kaag en Braassem een informatiefolder en het Burgerjaarverslag 2008 van de gemeenten Alkemade en Jacobswoude verspreid. Beide documenten kunt u ook downloaden op deze website.

Informatiefolder
In de informatiefolder vindt u belangrijke informatie van de gemeente, zoals openingstijden en telefoonnummers. De folder is vooruitlopend op de gemeentegids, die in het voorjaar verschijnt, verspreid. Heeft u de folder niet ontvangen? Er liggen exemplaren in de Publiekshal van het gemeentehuis of u kunt de folder downloaden op deze website. U kunt ook contact opnemen met Akse Media, de uitgever van de folder. Zij sturen u dan een folder toe, u kunt Akse bereiken via tel. (0223) 668 877.

Burgerjaarverslag 2008
Voor 2008 hebben de twee afzonderlijke gemeenten Alkemade en Jacobswoude nog een eigen Burgerjaarverslag opgesteld. Beide verslagen zijn wel in één krant gedrukt, deze krant is huis-aan-huis verspreid. Wanneer u het Burgerjaarverslag niet thuis heeft ontvangen, kunt u ook een exemplaar ophalen in de Publiekshal van het gemeentehuis of u kunt het Burgerjaarverslag downloaden.Â