Peter van Kleij nieuwe algemeen directeur ArboNed

21/01/2009 13:13

ArboNed NV

Peter van Kleij nieuwe algemeen directeur ArboNed

Utrecht, 21 januari 2009 - Peter van Kleij (53) is per 1 februari 2009 de nieuwe algemeen directeur van ArboNed. Hij volgt Paul Verburgt op.

Peter van Kleij komt van Achmea Vitale. Eerder was hij algemeen directeur van Manpower Nederland. Verder heeft hij in diverse functies ervaring opgedaan in de medische wereld en het verzekeringswezen.

Paul Verburgt kan tevreden terugkijken op vijf jaar ArboNed. Hij heeft de onderneming, na een reorganisatie in 2005, gebracht tot een succesvolle, goed renderende dienstverlener, met een breder assortiment dan alleen traditioneel verzuim.

In december 2007 heeft ArboNed, na de Management Buy Out met Friesland Bank Investments, een groeistrategie aangekondigd. In juni 2008 verwierf ArboNed reeds het eigendom van Aviation Medical Center. En met de aankoop van ArboDuo in december 2008, in combinatie met autonome groei, is ArboNed nu marktleider in het MKB, en de nummer twee in de branche, als integrale dienstverlener gericht welzijn, gezondheid en veiligheid.

Met ruime kennis van de branche, ervaring in het integreren van bedrijven, en een heldere visie op de toekomst, gaat ArboNed - onder de bezielende leiding van Peter van Kleij - een nieuwe fase in.

Paul Verburgt start een eigen bedrijf. Hij zal overigens aan ArboNed verbonden blijven als commissaris.





http://www.arboned.nl